Tauon paikka? Lue vinkit Suomussalmen parhaisiin pysähdyspaikkoihin

Kesälomareissaajalle kertyy lukuisia autossa vietettyjä kilometrejä. Välillä täytyy kuitenkin pysähtyä tankkaamaan, syömään ja joskus ihan vain nauttimaan hetkestä. Suomussalmi on monelle Viitostietä matkaavalle ehdoton taukopaikka. Missä sinä aiot käydä tänä kesänä?

Niittykahvila & Hiljainen kansa

Hiljainen kansa on monelle tuttu nähtävyys, mutta tiesitkö, että kesäisin tuhatpäisten hahmojen luona palvelee myös Niittykahvila & ravintola? Raikas lounas ja aidossa voissa paistetut muurinpohjalätyt vievät taatusti lomatunnelmaan!

 

Kanttiini Päämaja

Käsintehtyjen tuoreiden munkkien makoisaa houkutusta ei voi vastustaa. Jos kaikki Raatteen Portilla leivotut munkit laitettaisiin samaan kasaan, herkkukeko olisi melkoinen, sillä munkkeja on leivottu jo vuodesta 1992 lähtien tällä samalla paikalla.

Kanttiini Päämajassa voi matkailija levähtää ja nauttia tuoreen kahvin ja paikan päällä leivottujen makeitten ja suolaisten leivonnaisten mausta.

 

Ämmän leipä Oy

Hyvä lounaspaikka löytyy Suomussalmen Ämmänsaaresta, kauniin Kiantajärven rannalla olevasta Jalonniemi-talosta. Bensa-aseman lisäksi täällä on muun muassa makeisia myyvä tehtaanmyymälä sekä Ämmän Leipä, joka tarjoaa tuhdin buffet-lounaan.

 

Raatteen koulun kahvila-ravintola Luokka

Keväiset päivät suuntaavat ajatukset jo tulevaan kesään. Majoitusta tarjoamme toukokuun puolivälistä lähtien ja Ravintola Luokka on avoinna 1.6.2022 alkaen. Uutuutena vohvelit hillolla ja kermavaahdolla…Nam!