Matkailuneuvonta

Suomussalmen Matkailutoimisto – Visit Suomussalmi, ylläpitää kunnan matkailuneuvontaa, palvelee matkailijoita ja kuntalaisia vuoden ympäri. 

Matkailutoimisto on avoinna talvikaudella ma–pe klo 9–16 ja kesäkaudella 17.6-11.8 ma-pe klo 9-18 ja la-su 10-18.

Matkailutoimistosta saat neuvoja sekä vinkkejä onnistuneen loman viettoon sekä maksuttomia esitteitä ja karttoja kunnan alueelta. Jaossa on myös julkaisuja valtakunnallisesti kiinnostavista matkailukaupungeista ja -kohteista sekä kansallispuistoista. 

Matkailutoimiston henkilökunta avustaa mielellään myös ryhmien matkaohjelmien suunnittelussa. Toimistolta saat varattua päteviä matkailuoppaita kunnan eri kohteisiin sekä ryhmien Kianta-laivaristeilyt Ilmari Kiannon Turjanlinnaan. Myytävänä on myös erilaisia postikortteja ja -merkkejä, koruja, Suomussalmen seudusta kertovia kirjoja, Hossan kansallispuiston karttoja sekä Hossan vesiretkeilyoppaita. 

Matkailutoimiston löydät Jalonniemi-talosta, viitostien (E63) varrelta, aivan Suomussalmen keskustan (Ämmänsaaren) tuntumasta. Jalonniemitaloon sekä Matkailutoimistoon on esteetön kulku.

Asiakkaana käytettävissäsi on ilmainen WiFi-yhteys. Saman katon alla voit myös ruokailla Lounaskahvila-konditoria Ämmän Herkkusuussa taikka Pizzeria Ronissa. Lisäksi Jalonniemi-talon parkkipaikalta löydät Recharge infran sähköauton latausmahdollisuuden. 

Matka-ohjelmia ryhmille

Matkailutoimisto avustaa myös ryhmien matkaohjelmien suunnittelussa ja sen kautta voi varata auktorisoidun matkailuoppaan sekä Kianta-laivaristeilyt Ilmari ”Iki” Kiannon Turjanlinnaan.