Suolainen lettu
#Makuelämykset#Paikallinen elämäntapa#Muut palvelut

Nokipannukahvit Porokinkku- tai Kasvistäytteellä

Hiljaisen Kansan vieraita palvelee Hiljaisen Kansan Niittykahvila Niittytupineen. Kesäkuukausien ajan rapeareunaiset muurinpohjaletut paistuvat avotulella ja aito nokipannukahvi antaa monelle matkamiehelle aiheen palata paikalle vuodesta toiseen. Paikallista pientä suolaista purtavaa ei voi vastustaa! Letuille talon hillon lisäksi on vaihtoehtona, kasvistäyte tai poro-kinkkutäyte oman vatsan murinasi mukaan! Talon oma pihlajanlehtijuoma ja mustikkamehu ovat oiva janonsammuttajia. Suurempaan nälkään Luonnottaren lounasbuffetti keskikesällä tarjoaa joka päivä makusinfonian niitty-yrteillä ryyditettynä. Ettonelle voi asettua heinäladon tuoksuville heinille.

Niittykahvila on kesäisin (kesä-, heinä-, elo- ja syyskuu) avoinna päivittäin ja talvella ryhmille ennakkotilauksesta. Niittytuvassa on tarjolla Luonnottaren lounas on tarjolla kesällä päivittäin 20.6.-6.8.2023.

Niittykahvila on valittu Kainuun vuoden 2020 Maistuva maaseutu -yritykseksi.

”Tuotteet ja palvelut ovat maistuvia, elämyksellisiä ja innovatiivisia. Yrityksen toiminnalla on merkittävää vaikutusta maaseudun ja ympäröivän yhteisön elinvoimaisuudelle ja näkyvyydelle.”

Niittykahvila- ja Niittytupa ravintolapalveluille on myönnetty avainlippumerkki, merkkinä suomalaisesta työstä. Tämä myös on yksi osoitus kestävän kehityksen työstä.

Yhteystiedot

Silent People Niittykahvila Cafe and Meadow Cottage restaurant Viitostie 547, 89600 Suomussalmi ritva.huttunen@kuutamokeikat.fi +358503620609

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna
Katso poikkeusaukioloajat

Hinta

Alkaen 9.9 €
Pihlajanlehtijuoma
kansa pellolta
kansa ylhäältä
Key flag