Syö ja juo

Suomussalmella on kattava valikoima ravintolapalveluita kaikkiin makuihin ja tarpeisiin, etsit sitten unohtumattomia ruokaelämyksiä tai taukopaikkaa tien päällä.

Ravintolat

Ravintoloissamme pääset sekä notkuvien lounasbuffettien että herkullisten á la carte -erikoisuuksien äärelle unohtamatta perinteisiä pizzoja ja burgereita. Paikallisista raaka-aineista, kuten kalasta, marjoista, vihanneksista ja riistasta syntyy unohtumattomia makuelämyksiä. 

Lue lisää

Kahvilat

Kahvilatunnelmasta pääseet nauttimaan uniikeissa maisemissa historian ympäröimänä tai taiteen äärellä. Maistuisko vaikka nokipannukahvit voissa paistettujen muurinpohjalettujen kera?

Lue lisää

Pubit ja baarit

Paikalliset pubit ja baarit tarjoavat monipuolista yöelämää. Oletko karaoken kuningas vai pubivisojen konkari? Anna tunnelman viedä mukanaan!

Lue lisää

Tilausravintolat & pitopalvelut

Tilausravintolat ja pitopalvelut tarjoavat ammattilaisten tekemät herkut arkeen ja juhlaan.

Lue lisää

Joulun makuja ja tunnelmaa Suomussalmella

Lue lisää

Tauon paikka? Lue vinkit Suomussalmen parhaisiin pysähdyspaikkoihin

Kesälomareissaajalle kertyy lukuisia autossa vietettyjä kilometrejä. Välillä täytyy kuitenkin pysähtyä tankkaamaan, syömään ja joskus ihan vain nauttimaan hetkestä. Suomussalmi on monelle Viitostietä matkaavalle ehdoton taukopaikka. Missä sinä aiot käydä tänä kesänä?

Lue lisää