Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen allasosasto.
#Uinti#Sauna#Kylpylä

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut sijaitsee keskellä kaunista luontoa ja keskustan palveluja. Viihtyisä kylpylä ja kuntosali tarjoavat kehon ja mielen virkistystä läpi vuoden. Kylpylän aulassa on kahvila, pallomeri, golfsimulaattori, maksuton iWall-peliseinä, jossa on useita erilaisia pelejä sekä ilmainen Wifi. Golfsimulaattoriin voit vuokrata ajan kylpylän kassalta. Kylpylän vieressä sijaitsee myös leikki- ja liikuntapuisto Humula.

Kylpylässä on huomioitu asiakkaiden esteettömyys ja erityistarpeet.

Kylpylä
Allasosastolla on 25 metriä pitkä neliratainen kuntouintiallas, turvallinen lastenallas kahdella liukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Suomalaisten saunojen lisäksi on myös yrttihöyrysauna. Luonnonvesiuintimahdollisuus on viereisessä luonnonkauniissa Jalonuomassa ympäri vuoden. Kylpyläosaston voi varata myös yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella. Myös uinnin yksityisopetus on mahdollista. Ohjattuihin allasryhmiin voi osallistua kylpylän pääsymaksulla.

Kuntosali
Virkistyskylpylän tiloista löytyy myös monipuolinen kuntosali. Yksittäisiä liikuntasalivuoroja voit varata kylpylän lippukassalta. Kuntosalille saat halutessasi myös ohjausta. Tällöin ohjaajamme laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä opastavat laitteiden käytössä. Kylpylältä voit varata myös kehonkoostumusmittauksen.

Kahvio
Virkistyskylpylän kahviossa jauhetaan kahvi tuoreista pavuista ja paistetaan päivittäin pannukakkua tarjolle. Valikoimassa on myös muita tuoreita leivonnaisia sekä jäätelöä. Kahviossa anniskeluoikeudet.

Avantouinti
Jalonuomassa on myös mahdollisuus talviuintiin. Kylpylälipun hintaan sisältyy mahdollisuus pulahtaa avannossa. Mikäli et kaipaa saunaa, avantouinti on mahdollista erillisellä kertamaksulla ilman saunaa.

Lippukassa, kahvio ja altaat suljetaan puoli tuntia ennen kylpylän sulkemisaikaa.

Huom! Tarkista aukioloajat kylpylän yrityssivulta.

Yhteystiedot

Visit Suomussalmi Jalonkatu 1 A, 89600 Suomussalmi kylpyla@suomussalmi.fi +35844 777 3185

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna

Hinta

Alkaen 5.5 €
Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen allasosasto.
Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen kahvila ja asiakkaat.
Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen kuntosali.
Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen pallomeri.
Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen iWall-seinä sekä pelaajat.
Kylpylän avantolaiturille kuljetaan puisia rappusia.