pyöräilyreitti ämmsaari-kirkonkylä

Pyöräily

Suomussalmen kauniit maisemat houkuttelevat kaikentasoisia ja -ikäisiä pyöräilemään. Täällä voit harrastaa niin maantie- kuin maastopyöräilyäkinPaikallisten yritysten välinevuokratarjonta on monipuolinen – maastopyörfatbike-pyöriä, sähköavusteisia taittopyöriä, jopoja ja tavallisia pyöriä.

Maastopyöräilyreitit

Hossan kansallispuistossa on neljä merkittyä maastopyöräilyreittiä, jotka kiertelevät Hossan komeimmissa harju- ja järvimaisemissa. Vaihtoehtoisten reittien ja alueen teiden avulla pyöräilijä voi räätälöidä itselleen sopivan reittikokonaisuuden.

Hossan pyöräilyreiteistä on tuotettu reittien GPX-tiedostot, jotka helpottavat reiteillä pysymistä ja ennakkosuunnittelua. Voit ladata GPX-tiedostot luontoon.fi sivustolta: Hossan pyöräilyreitit-sivulta.
Neljä henkilöä talvipyöräilemässä Hossassa järven jäällä kevätauringossa.

Talvipyöräily

Hossan ja Martinselkosen ylläpidetyt talvireitit tarjoavat yli 150 kilometriä pyöräiltävää myös talvella! Paksurenkaiset fatbike-pyörät kantavat hyvin ylläpidetyillä reiteillä. Sähköavusteisena ne tarjoavat uuden tavan tutustua talviseen luontoon. Hossan talvireiteistä saat lisätietoja Metsähallituksen luontoon.fi -sivustolta.

Lisää talvipyöräilystä