Vuokrattavat Fatbiket Hossassa
#Kansallispuisto#Pyöräily#Talvipyöräily

Vuokrattavat Fatbiket Hossassa

Hossan kansallispuistossa voit viilettää neljällä eri pyöräilyreitillä. Reiteistä lyhin, Jatkon valkea, on helpohko ja sopii aloittelijalle. Kokalmuksen kierros ja Harjujen huikonen ovat keskitason reittejä. Sininen saavutus on kuningasmatka, joka sopii kokeneimmille polkijoille.

Harjuilla, kankailla ja vesistöjen rannoilla kiertävät pyöräilyreitit tarjoavat vaihtelevia maastoja ja hienoja maisemia. Tiet matkailukohteisiin tuovat sopivan lisän reittivalikoimaan.

Maastopyörän leveät renkaat antavat parhaimman pidon Hossan maisemissa. Vielä paksummat kumit ovat fatbike-mallissa. Fatbike soveltuu myös talvipyöräilyyn, sillä renkaan koko mahdollistaa lumessa taivaltamisen. Jos innostus maastopyöräilyyn iskee vasta paikan päällä Hossassa, on maaston mahdollista päästä vuokrapyörällä.

Alueen reittikartan saat Hossan luontokeskukselta. Reittikartat löydät myös Retkikartta.fi-palvelusta. Valitse kohteeksi Hossan kansallispuisto. Maastopyöräkarttoja löydät myös Jälki.fi -palvelussa, Etsi-toiminnolla hae Hossa.

Hinnat:
30 € (1-3 h)
40 € (3-6 h)
50 € (6-24 h)

Yhteystiedot

Hossa-Kylmäluoma Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi Hossa@retkeilykeskus.fi +358 8 845151

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna