Suomussalmen moottorikelkkaurat Suomen parhaistoa

Mikä onkaan mukavampi tapa päästä tutustumaan Suomussalmen korpimaisemiin, kuin lähteä kelkkailemaan luonnon keskelle. Suomussalmelta löydät yhdet maan monipuolisimmista ja hyvin hoidetuista kelkkaurista. Kelkkaurat ovat pääsääntöisesti valtion mailla ja uria on n. 550 km, joista koneellisesti kunnossapidettäviä n. 350 – 450 km olosuhteista riippuen. Suomussalmelta on yhteydet kaikkiin naapurikuntiin ja reittivaihtoehtoja löytyy useita. Esimerkiksi Hossaan voit taittaa matkaa joko Kiantajärveä pitkin tai valita järven kiertävän läntisen tai itäisen reitin, joissa molemmissa on omanlaisensa maastot.

Tutustu reitteihin

Vapaan kelkkailun alue

6 km pitkä ja 2 km leveä vapaan kelkkailun alue sijaitsee Hallan itäpuolella ja se rajautuu moottorikelkkauraan, teihin ja Suomussalmen puolella lähelle Emäjokea.

Lue lisää

Henkilö moottorikelkkailemassa.

Yhdistä moottorikelkkailu rentouttavaan hotellilomaan

Moottorikelkkailijat viihtyvät hyvin pidemmänkin aikaa Suomussalmella ja lukuisista majoitusvaihtoehdoistamme löytyy majoitustajontaa joka makuun. Voit yhdistää moottorikelkkailun esimerkiksi rentouttavaan hotelli- tai kylpylälomaan Suomussalmella.