Ilmari Kianto

Tiedätkö, kuinka Ilmari ”Iki” Kiannosta tuli kirjailija? Millaista elämä oli aikoinaan Turjanlinnassa? Entäpä millaisena kirjailijana Ilmari Kianto muistetaan tänä päivänä? 

Hyppää mukaan Ilmari Kiannon ja Turjanlinnan historian äärelle sarjan viidennessä jaksossa.

Podcastsarjan jaksot on myös kuunneltavissa Spotifysta & Youtubesta, löydät ne nimellä Tarinoita Kainuun Korpimailta.

Kuvassa Tarinoita Kainuun korpimailta logo jossa on valkoisella mäntyjä ja kuusia. Lisäksi kuvassa Raija-Liisa Kianto seisoo talvisessa maisemassa ja katsoo kameraan. Mervi Seppänen seisoo talvisessa maisemassa ja katsoo kameraan. Lisäksi kuvaan on kirjoitettu podcast jakson nimi Ilmari Kianto sekä ääninäyttelijöiden nimet.

Ilmari Kianto

Tarinoita Kainuun korpimailta –podcastsarjan viidennessä jaksossa Raija-Liisa Kianto kertoo isänsä Ilmari Kiannon elämästä ja yli 60 vuotta kestäneestä kirjailijaurasta. Jakson juontajana toimii Mervi Seppänen. 

Tarinoita kainuun korpimailta – podcastsarja

Tarinoita kainuun korpimailta – podcastsarja on tuotettu osana Kulttuurihistoriasta nostetta Suomussalmen ja Kainuun matkailuun -kehittämishanketta, jonka tavoitteena on parantaa alueen kulttuurihistoriallisten kohteiden saavutettavuutta ja tunnettuutta digitaalisin keinoin. 

Podcastsarja on tuotettu yhteistyössä Kainuulaisen tuotantoyhtiön Hyddan kanssa. Hydda tarjoaa sisällöntuotanto palveluita digitaalisiin kanaviin.

Sarjan jaksot on käsikirjoittanut hankkeen projektipäällikkö Darja Korhonen yhteistyössä Suomussalmen matkailuoppaiden kanssa.

Yhteistyössä

Kainuun liitto logo
Suomussalmi logo
KAMK logo