Soiva metsä Harjumaisema Soivassa Metsässä.

Kaunisniemi ja Soiva Metsä

Kaunisniemi sijaitsee Suomussalmen keskustan lähettyvillä, osoitteessa Lomakyläntie 28.

Soiva metsä Neljä ihmistä kiikkumassa kiikuissa, joissa on kelloja, taustalla kesäistä metsää.

Soiva Metsä

Soiva Metsä on ainutlaatuinen metsään rakennettujen suurikokoisten soitinten järjestelmä Suomussalmen Kaunisniemen harjulla, noin puolen kilometrin päässä kesäteatterista vajaan hehtaarin kokoisella alueella. Metsä on mukava käyntikohde kaikenikäisille. Se tarjoaa luontopolun ja kulttuurikohteen samassa paketissa. Soivaan Metsään on mahdollista kulkea myös pyörätuolilla huomioiden, että maasto on mäkinen.

Lisätiedot: puh. 044 511 9871/Kulttuuritoimisto

Soivan Metsän opastukset Matkailutoimiston kautta:
visit@suomussalmi.fi, puh. 044 777 3250

Soiva Metsä -video

Kesäteatterin katettu katsomo, joka on täynnä katsojia.

Kesäteatteri

Suomussalmen Kaunisniemessä sijaitsee yksi Suomen suurimmista kesäteattereista. Katetussa katsomossa on selkänojalliset istumapaikat lähes 1200 katsojalle.

Kesäteatterilla on järjestetty kesäteatterinäytelmien lisäksi muun muassa musiikkiesityksiä.

Katettu katsomo ja lava sekä uusi äänentoistojärjestelmä mahdollistavat miellyttävän teatterikokemuksen Kaunisniemen mahtavissa harjumaisemissa.

Soiva metsä Ylhäältä kuvattuna harjumaisema, jota ympäröivät säkenöivät järvet.
Soiva metsä

Kaunisniemen hiekkarannat tarjoavat hyvät uintimahdollisuudet! Varsinainen uimaranta, jossa on myös uimakopit, sijaitsee heti Lomakyläntien varressa heti Seitenahvenisen tien risteyksen jälkeen vasemmalla.

Soivan Metsän reitiltä pääsee Seitenahvenisen reitille, jonka varrella on tulentekopaikkoja ja käymälä. Lisätietoja Seitenahvenisen retkeilyreitistä.