Sporttipajan laukkuja ja muita tuotteita.
#Paikalliset tuotteet#Paikallinen elämäntapa

Sporttipaja

Sporttipaja on suomussalmelainen urheilu- ja kenkäkauppa, jonka vahvuutena on henkilökohtainen asiakaspalvelu urheiluvälineiden, -vaatteiden, kenkien ja eräretkeilytuotteiden hankinnassa. Haluamme, että asiakkaamme nauttivat urheilusta ja liikkumisesta niin, että heidän hyvinvointinsa lisääntyy harrastusten myötä.

Myymälästämme löydät oikeat välineet niin kilpaurheiluun, aktiiviseen harrastamiseen kuin kaikkeen muuhunkin liikkumiseen. Saat meiltä ammattitaitoisen asiakaspalvelun omien tarpeidesi mukaisesti.

  • Urheiluvälineet, vaatteet, kengät, eräurheilu, kalastus.
  • Huollamme kaikki urheiluvälineet. Meillä on taitoa monenlaisiin huolto- ja korjaustöihin!
  • Saat meiltä myös opastusta välineiden käytössä. Opastamme mielellämme esimerkiksi hiihtotekniikoissa niin talvisilla laduilla kuin kesän rullahiihdoissakin.
  • Vuokraamme myymälästämme Sup-lautoja, murtomaasuksia, liukulumikenkiä, metsäsuksia, polkupyöriä, halkokoneita, agrekaattia sekä monia muita työkaluja ja ajoneuvoja.
  • Urheiluosaamisen lisäksi olemme myös metsäalan ammattilaisia. Tarjoamme kaikki metsänhoitotyöt pihapuiden kaadot ja esimerkiksi halkotoimitukset Kainuun alueella ja kuljemmepa kauempanakin metsänhoitotöissä. Yhtälailla meiltä löytyy osaamista erilaisiin rakennustöihin – myös timpuri tarvittaessa käytössäsi. Kysy rohkeasti työhön kuin työhön!

Yhteystiedot

Sporttipaja Kiannonkatu 1, 89600 Suomussalmi info@sporttipaja.fi 029 7031 9900

Aukioloajat

Ma 9 - 17
Ti 9 - 17
Ke 9 - 17
To 9 - 17
Pe 9 - 17
La 9 - 14
Su suljettu
Sporttipaja sisältä.