Lumon hirsimökin olohuoneessa vaaleanruskea divaanisohva ja nojatuoli, pieni sohvapöytä sekä televiso, ikkunoista näkyy mäntymetsään ja terassille.
#Eläinystävällinen#Mökit ja huvilat#Hossa

Hossan Lumon hirsimökki

Erittäin tasokas, helmikuussa 2017 valmistunut hirsimökki omalla tontilla mäntymetsän syleilyssä. Parvella sijaitseva kattoikkuna tuo lisävaloa mökkiin. Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto ja ruoanlaittotarvikkeet. Mökissä on myös WC, suihku ja sauna, takka, pyykinpesukone, kuivauskaappi ja TV. Ekologinen mökki, joka soveltuu erinomaisesti perheille, kaveriporukalle tai vaikka romanttisen viikonlopun viettoon. Mökki on ympärivuotisessa käytössä ja se on esteetön.
Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet, mutta ei loppusiivousta.
Lemmikit on sallittuja, lemmikkimaksu 10 € (lemmikkien lukumäärä ei vaikuta hintaan).
Lumon hirsimökissä on käytettävissä myös wifi-yhteys.

Yhteystiedot

Hossan Lumo Lumontie 3, 89920 Ruhtinansalmi info@hossanlumo.fi 0500 166 377

Hinta

Alkaen 120 €
Hossan Lumon mökki.
Lumon hirsimökin parvella kolme yhden hengen sänkyä ja kaksi yöpöytää ja pienet seinävalaisimet, huonekorkeus on parven reunoilla matala ja keskellä normaali.
Lumon hirsimökin keittiö, jossa on valkoiset kaapistot, ja näkyvillä jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin.
Mäntymetsä, jossa puiden välistä näkyy keltainen Lumon hirsimökki.