Domnan pirtti
#Mökit ja huvilat#Juhlapaikat

Domnan Pirtti

Tilava huvila, jossa viisi kahden hengen huonetta. Erinomainen kohde erilaisiin kokoontumisiin ja tilaisuuksiin (perhekokoontumiset, häät, juhlat, kokoukset ym. )

Juhla- ja kokoontumispaikkana suuri pirtti, johon mahtuu n. 50 hlöä. Remontoidut WC:t, suihku, sisä- ja rantasaunatilat, laituri, ympärivuotisessa käytössä oleva suuri kylpypalju (10 hlöä) ja yhden hengen sisäporeamme. Isommille ryhmille tarjolla lisämajoitusta samalla kylällä olevien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Internetyhteys, musiikki-/karaokelaitteet, TV cromecast yhteydellä, vaatteiden kuivauskaappi, kuivausrumpu, pyykinpesukone, täysin varusteltu keittiö ja astiasto, iso kylpypalju. Uudet hotellitason sängyt. Vuokrattavissa erillisestä sopimuksesta vene. Pirtin vuokraajalle mahdollisuus järjestää pitopalvelua ja ohjelmapalveluja.

Luontokohteena 4 km:n päässä Saarisuon luonnonhoitometsä, missä kiertää n. 10 km:n pituinen Saarisuon luontopolku, joka on osa alueen halki kulkevaa Itärajan retkeilyreittiä. Luonnonhoitometsä on perustettu suoluonnon suojelualueeksi ja siellä on runsas sorsa- ja kahlaajalinnusto. Murhisalo, vanhojen metsien suojelualue, historiallisilla vienalaisalueilla. Metsästys, kalastus, marjastus, geokätköily ja luontoretkeily.

 

Yhteystiedot

Domnan pirtti Kuivajärventie 195, 89840 Suomussalmi info@domna.fi 040 184 3423
Tilava pirtti, jossa kaksi isoa ruokailupöytää sekä oleskelutila. Vuolukiviuuni.
Sauna jossa pesuhuoneessa kaksi suihkua ja sisäporeamme.
Soutuvene, joka on sopimuksesta vuokrattavissa.