Majoitustiloja kahdessa kerroksessa. Alakerran huoneissa omat terassit.
#Hotellit ja hostellit#Eläinystävällinen

Ämmän hotelli

Ämmän hotelli tarjoaa edullista majoitusta kahdessa kerroksessa. Hotellissa on myös yhteinen sauna, tilava kylpyhuone sekä oleskelutila, jossa voi järjestää esim. kokouksia ja saunailtoja. Siellä on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys, tilava parkkialue ja ilmainen pysäköinti. Auton sähköpistokkeita on rajoitettu määrä.

Hotellin alakerrassa on viisi 3–4 hengen huonetta, joissa kaikissa huoneissa on minikeittiö kaikilla varusteilla, TV, WC ja suihku. Yhteen huoneeseen saa tuoda lemmikin. Yläkerrassa on neljä 2–3 hengen huonetta, joissa kaikissa huoneissa on TV, suihku ja WC. Keittiötilat ovat yhteiset. Huoneisiin ei saa tuoda lemmikkejä. Lisäksi yläkerrassa on kaksi perhehuonetta, joihin mahtuu 4–6 henkilöä. Huoneissa on minikeittiö kaikilla varusteilla, TV, WC ja suihku.

Ämmän hotelli on avoinna ympäri vuoden.

HINNAT:
70 €/vrk/1 hengen huone
50 €/hlö/vrk/2 hengen huone
40 €/hlö/vrk/3 hengen huone
160 €/vrk/perhehuone
Lemmikki 10 €/yö

Ämmän hotelli sijaitsee kilometrin päässä Suomussalmen keskustasta, mistä löytyy mm. kauppa, pankki ja Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut/Teatteri Retikka. Lähin kylmäasema sijaitsee 0,2 päässä ja lähimmälle huoltoasemalle on matkaa 3 km.

Yhteystiedot

Tilausmatkat Oy / Matka Moilanen Kurimontie 2, 89600 Suomussalmi toimisto@tilausmatkat.info 0400 282 865

Hinta

Alkaen 40 €
Sauna.
Alakerran huone.
Oleskelutila.
Perhehuone