Pelit ja treeni

Monipuoliset liikuntapaikat ja reitit tarjoavat mainiot mahdollisuudet myös aktiivisemmalle lomalle.

Kylpylä ja kuntosali

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut ja sen kuntosali sijaitsevat aivan Suomussalmen keskustassa. Kylpylässä on 25 metrinen kuntouintiallas ja siellä järjestetään myös ohjattuja vesiliikuntaryhmiä. Kylpylässä on huomioitu asiakkaiden esteettömyys sekä erityistarpeet.

Kylpylän esittely ja aukioloajat
Jääkaukalo Kirkkopuistossa pilvisessä ja tummassa säässä.

Luistelualueet ja kaukalot

Vauhdikasta pipolätkää ja kaunoluistelun harjoittelua – Suomussalmelta löytyy yhteensä neljä eri luistelualuetta. Katso jäiden ajankohtaiset kunnostustilanteet ja sijainnit Fluent Outdoors -sivustolta.

Frisbeegolfpelaaja heittää kiekkoa frisbeegolfkoria kohti.

Frisbeegolf

Frisbeegolf on peli, jota voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin “pallogolfissa”. Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeitä, joita on eri kokoisia ja painoisia. Pallogolfin reiän korvaa frisbeegolfissa maalikori. Peliajatus on, että vähimmällä määrällä heittoja radan suorittanut pelaaja on voittaja.

Frisbeegolfradat
Kaksi naishenkilöä kävelee Akonvaaran kuntoportaissa.

Ulkotreenimahdollisuudet

Suomussalmelta löytyy useita kuntoportaita ja Humulan liikuntapuistossa ulkoliikuntavälineitä kuntoiluun. Portaiden läheisyydestä löytyy pururatoja, joita voi kätevästi hyödyntää treenin yhteydessä. Humulan leikkipuistossa aika kuluu nopeaa myös perheen pienemmillä.

Kuntoportaat ja Leikki- ja liikuntapuisto Humula