Puutalo jota ympäröi nurmikenttä.
#Mökit ja huvilat

Villa Mattila

Villa Mattila on tilava maalaistalo pienellä Piispajärven kylällä. Talo tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen ympäristön maalaistalon pihapiirissä. Talossa 6 makuuhuonetta, joissa on yhteensä 12 vuodepaikkaa.

Villa Mattilan on pinta-alaltaan 170 m². Järven rantaan on matkaa 600 metriä, rannassa on laavu ja nuotiopaikka. Majoittujien käytettävissä on vene ja toukokuusta lokakuuhun myös saunavaunu. Talvikaudella mahdollista vuokrata erikseen lumikengät tai liukulumikengät.

Mökki on rakennettu vuonna 1948 ja sisäremontoitu vuonna 2018.

Lemmikkieläimet sallittu (ei lisämaksua).

Talossa on kuusi makuuhuonetta, joista yhdessä huoneessa on parisänky, yhdessä kerrossänky ja kolmessa huoneessa kaksi sänkyä. Hyvin varustellun keittiön varustukseen kuuluu liesi, uuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tilavassa olohuoneessa on yksi vuodesänky kahdelle hengelle ja uuni, jota voit halutessasi lämmittää.

Talossa on pesuhuoneen lisäksi sauna sähkökiukaalla ja wc, jossa on myös pyykkikone. Talossa on nopea WiFi-yhteys. Talon pihalla on aitaus koiralle. Tarvittaessa kerromme mielellämme lisätietoja.

Tämä asunto sijaitsee Suomussalmelta 60 kilometriä Kuusamoon päin.

Talon lähellä on valtion metsästysmaita ja Hossan kansallispuisto.

Hinta:
160 €/vrk, 1000 €/viikko

Loppusiivous 200 €, liinavaatteet 12 €/hlö.

Palju on käytössäsi lisämaksusta 70 €/vrk.

Voit myös vuokrata liukulumikenkiä ja tavallisia lumikenkiä. Perinteinen hiihtolatu löytyy 3 kilometrin päästä, ja sillä on yhteys myös kelkkareitille.

Tupakointi sisällä on kielletty.

Yhteystiedot

Tmi Matti Manninen Runtintie 2 b, 89760 Piispajärvi Suomussalmi villamantyniemi@gmail.com 040 028 32 83

Hinta

Alkaen 160 €
Keittiö, jossa hyvin tilaa ruoanvalmistukselle.
Olekelutila jossa vuolukiviuuni.