2 kerroksinen hirsiparitalo
#Eläinystävällinen#Mökit ja huvilat

Ekologiset hirsiparitalot Hossan kansallispuiston läheisyydessä

Vuonna 2017 valmistuneet ekologiset hirsiparitalot sijaitsevat Hossan luontokeskuksen läheisyydessä, kristallinkirkkaan Öllörijärven äärellä. Paritalossa mahtuu mukavasti majoittumaan 5-7 henkilöä. Alakerrassa sijaitsee 1 makuuhuone erillisillä sängyillä ja tuvasta löytyy myös levitettävä vuodesohva. Yläkerran parvelta löytyy 3 erillistä vuodetta.

Paritaloilta pääsee suoraan kesällä Hossan kansallispuiston retkeilyreiteille ja talvella moottorikelkkaurille. Paritaloissa on mahdollista majoittua ympärivuotisesti, talot lämpiävät ekologisesti maalämmöllä. Alakerrassa on myös kylpyhuone sekä sähkökiukaalla varustettu sauna. Tupakeittiöstä löytyy myös varaava takka.

Paritalohuoneistot sopivat todella hyvin myös etätöitä tekevälle, joka tarvitsee hiljaisuutta ja tilaa voidakseen keskittyä. Huoneistosta löytyvä 100 megainen valokuituyhteys tarjoaa hyvät edellytykset esimerkiksi Teams-palavereiden toteuttamiseen.

Paritalohuoneistoja löytyy yhteensä 6 kpl:
Aitto (allergiamökki, ei lemmikkejä)
Hoilua
Kokalmus
Kukkuri
Lounaja
Öllöri

Mökkivuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00. Huom! Saman päivän varauksiin vahvistus soittamalla: 050 – 384 46 92
Lue lisää ja tee mökkivaraus näppärästi nettisivujemme kautta!

Yhteystiedot

Hossa-Kylmäluoma Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi hossa@retkeilykeskus.fi +358503844692

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna
Tupa
Alakerrasta löytyy varaava takka
Alakerran makuuhuone
Alakerran tuvasta löytyy levitettävä vuodesohva
Yläkerrassa voi majoittua 3 henkilöä
Sauna