2 kerroksinen hirsiparitalo
#Eläinystävällinen#Mökit ja huvilat

Ekologiset hirsiparitalot (6kpl)

Hirsiparitalot sijaitsevat Hossan luontokeskuksen läheisyydessä, kristallinkirkkaan Öllörijärven äärellä. Paritaloilta pääsee suoraan Hossan kansallispuiston reiteille ja moottorikelkkaurille. Paritaloissa on mahdollista majoittua ympärivuotisesti, talot lämpiävät ekologisesti maalämmöllä. Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja takka. Yläkerran parvella on makuutila kolmelle henkilölle.

Hirsiparitalot ovat ekologisia, muovittomia ja energiatehokkaita sekä niissä on pieni hiilijalanjälki. Lisää tietoja hirsitaloistamme: www.muovitontalo.fi.

Mikäli vuokraajalla on tiedossa tärkeä palaveri, johon täytyy valmistautua erityisen huolella, keskittymisrauhan merkitys nousee aivan omalle tasolleen. Huoneistosta löytyvä 100 megainen valokuituyhteys tarjoaa hyvät edellytykset esim Teams-palavereiden toteuttamiseen. Tämä paritalohuoneisto sopii siis todella hyvin myös etätöitä tekevälle, joka tarvitsee hiljaisuutta ja tilaa voidakseen keskittyä.

Paritalohuoneistoja löytyy 6 kpl:
Aitto (allergiamökki, ei lemmikkejä)
Hoilua
Kokalmus
Kukkuri
Lounaja
Öllöri

Lemmikit ovat tervetulleita muihin kuin Aittoon.
Mökkivuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00. Huom! Saman päivän varauksiin vahvistus soittamalla: 050 – 384 46 92

Lue lisää ja tee mökkivaraus näppärästi nettisivujemme kautta!

Yhteystiedot

Hossa-Kylmäluoma Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi Hossa@retkeilykeskus.fi +358 8 845151

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna

Hinta

Alkaen 135 €
Tupa
Alakerrasta löytyy varaava takka
Alakerran makuuhuone
Alakerran tuvasta löytyy levitettävä vuodesohva
Yläkerrassa voi majoittua 3 henkilöä
Sauna