Mäntykankaalla pyöröhirsimökki. Sisäänkäynnissä korkeat portaat. 4 porras
#Eläinystävällinen#Mökit ja huvilat

Materonhiekka

Materonhiekka on kesäkauden varattavissa oleva pyöröhirsimökki, jossa on vuodepaikat 4 henkilölle. Lisämajoitustilaa tuovat aitat, joissa vuodepaikkoja on yhteensä 4 henkilölle.

Pyöröhirsimökki on rakennettu 1988 ja sen kokonaispinta-ala on 42 m2. Mökissä on tupakeittiö, vuodepaikkoja 2+1+1 (sänkyjä), sauna, pukuhuone, lasitettu terassi, kaksi aittaa (yht. 4 vuodepaikkaa) + askartelutila.

Mökin varustuksiin kuuluu aurinkopaneeli (valaistus), puukamina, 2-levyinen kaasuliesi, radio, juomavesi toimitetaan, saunavesi kaivosta käsipumpulla. Jätevesiviemäri, kompostikäymälä, laituri, soutuvene, 20 hengen grillikota, kaasujääkaappi ulkona katoksessa, maakellari.
Hiekkaranta on lapsiystävällinen, matala ja kovapohjainen. Rantaviivaa on 50 metriä. Järvi on säännöstelemätön, joskin saattaa esiintyä levää.

Lemmikkieläimet sallittu.

Vuokra-aika: 1.5.-15.10., muulloin sopimuksen mukaan.

Hinnat alkaen:
90 €/vrk
160 €/viikonloppu
360 €/viikko
Pidempiaikaisen vuokrauksen hinta sopimuksen/henkilömäärän mukaan.
Liinavaatteiden lisämaksu 7 €/hlö. Suositellaan käyttämään omaa makuupussia.
Majoitushintaan ei sisälly loppusiivous. Asiakkaan tulee lähtiessään siivota mökki annettujen ohjeiden mukaisesti. Muutoin peritään siivouslisä, joka on 40 €.
Lemmikkimaksu 10 €/viipymä.

Mökki sijaitsee Jumaliskylässä Jumalisjärven rannalla, 25 km Suomussalmen keskustasta kaakkoon.
Ajo-ohje: Suomussalmen keskustasta n. 5 km E 63-tietä (vt 5) etelään, josta Moisiovaarantietä (tie nro 9110) n. 20 km, seuraavaksi Jumalisentietä vasemmalle n. 1,8 km. Vuokrattava mökki oikealla (mökissä katettu savupiippu).

Yhteystiedot

Juntunen T. Jumalisentie 18, 89600 Suomussalmi 0500 219 176

Hinta

Alkaen 90 €