Kynttilä lasilyhdyssä lumisessa metsämaisemssa.
#pikkujoulut#joulupöytä

Joulun makuja ja tunnelmaa Suomussalmella

Suomussalmi tarjoaa joulun makuja ja pikkujoulutunnelmaa niin ryhmille kuin pienemmillekin porukoille!

Teatteri Retikan pikkujouluesityksistä on muodostunut jo toistakymmentä vuotta jatkunut kainuulainen perinne.

Kuuma linja pureutuu erityisesti parisuhteen monimutkaisiin kiemuroihin. Pikkujoulurysäyksen suora lähetys Suomussalmelta on nähtävissä viikonloppuisin ajalla 17.11. – 17.12.2023. Tarkat esityspäivämäärät ja kellonajat löydät

Teatteri Retikan -sivuilta

Kylpylähotelli Kiannon Kuohujen pikkujoulupaketti

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut tarjoaa pikkujoulupaketin, joka sisältää liput Teatteri Retikan pikkujoulunäytökseen KUUMA LINJA! sekä perinteisen joulupöydän hintaan 48 € / hlö!

Kysy myös tarjous ryhmällesi paketista, joka yhdistää majoitukseen ruokailun, teatteriesityksen ja karaoketanssit sekä kylpyläkäynnin!

Kiannon Kuohujen pikkujoulupaketti

Niittykahvilan

Joulun makuja

Vanhan Kurimon joulupöydät ovat katettuna 2.-21.12.2023. Näiden kaikille avoimien joulukattausten lisäksi ryhmillä on mahdollisuus varata jouluateria myös muille ajankohdille.

Lisätiedot ja hinnat Kultaisen kukon sivuilta

 

Niittytuvan Hämärän hyssyn pikkujouluruokailun oheen voi tilata leikkimielisen Niittyvisailun, jossa sukelletaan vanhanajan niittyperinteeseen.

Lisätiedot Niittykahvila.fi

 

Joulukonsertit ja live-keikat

Teatteri Retikan pikkujoulushown lisäksi Suomussalmella luvassa pikkujoulukauteen niin joulukonsertteja kuin live-keikkoja

Suomussalmen tapahtumakalenteri

Korpiporon talvirieha

Korpiporo järjestää talviriehan 2. – 3.12. klo 10 – 16. Ohjelmassa on muuan muassa poroajeluita, porojen syöttämistä ja joulukaraoke! Myös joulupukki on tavattavissa klo 11 – 14.

Tutustu Korpiporoon

Poroajelulla kaksi miestä, toinen taluttaa poroa ja toinen istuu reessä.