Joulun makuja ja tunnelmaa Suomussalmella

Teatteri Retikan pikkujouluesityksistä on muodostunut jo toistakymmentä vuotta jatkunut kainuulainen perinne. Asia vilipitön! -esityksen käsikirjoitus on kokonaisuudessaan jälleen kerran työstetty Retikan työryhmässä, joka on koko vuoden tarkkaillut yhteiskunnallisia ilmiöitä pikkujouluesitystä silmällä pitäen. Voikin sanoa, että esitys on ryhmätyötä alusta loppuun.

 

Pikkujoulurellestyksen esitysajankohdat.

 

Esityksen aikana käydään kunnanvaltuuston kokouksessa, viihdytään erilaisten TV-ohjelmien äärellä, mistä mainittakoon Haluatko suomussalmelaiseksi? Sano kyllä! Somettamisen tiimoilta piipahdamme synnytyslaitoksessa. Näemme myös ajankohtaisen uutislähetyksen, tutustumme koirapuistoon, uuteen koulukeskukseen ja muihin uunituoreisiin tapahtumiin. Esityksen perinteellisistä teemoista mainittakoon Petkelperän isännän kuulumiset ja Värikallioilla asustelevan Miranolin perheen ajankohtaiset tapahtumat.

Seurahuoneen nojatuolissa istuu koristejoulutonttu.

Pikkujoulupaketteja tarjoaa esimerkiksi Kylpylähotelli Kiannon Kuohut, missä voit yhdistää majoitukseen ruokailun, teatteriesityksen ja karaoketanssit sekä kylpylä- ja kuntosalikäynnin. Hämärän hyssyn pikkujoulut eli pikkujouluruokailu visailun ja joululaulujen kera järjestyy myös Hiljaisen kansan Niittykahvilaan. Korpipaussi järjestää Viiangin entisellä rajavartioasemalla pikkujouluja, joihin sisältyy ruokailun lisäksi majoitus, aamiaistarvikkeet ja rantasaunan käyttö. Pikkujoulupaketit tulee varata ennakkoon. 

Joulupöydät

Vanhan Kurimon joulupöytä

lauantai 3.12. klo 16–20
lauantai 10.12. klo 16–20
torstai 15.12. klo 11–15 ja klo 17–20
perjantai 16.12. klo 11–15 ja klo 17–20
lauantai 17.12. klo 16–20
maanantai 19.12. klo 11–20
tiistai 20.12. klo 11–20
Ennakkovaraukset puh. 08 636285

Teboil Turjanhovi, joululounas

torstai 8.12., perjantai 9.12. ja lauantai 10.12. klo 10–16

Hämärän hyssyn pikkujoulut Niittykahvilalla

Pienryhmille kattaukset perjantaina 15.12.
Ryhmille tilauksesta.  Lisätiedot ja ennakkovaraukset puh. 050 362 0609

Lounaskahvila-konditoria Herkkusuu

Joululounas keskiviikkona 14.12.2022 klo 11-15

Poroajelulla kaksi miestä, toinen taluttaa poroa ja toinen istuu reessä.

Joulupukin paja 26.-28.12. Korpiporolla

Korpiporon Joulupukin pajalla pääset tutustumaan niin porotilan elämään kuin valmistamaan pienen porotuotteen!

Luvassa on myös poroajelua, joululauluja ja säiden salliessa pulkkamäen vauhtia.

Korpiporon joulupukin paja